dimecres, 12 de març del 2014

II Concurs de Cartells de Festa Major

Ja torna a ser aquí, la segona edició del Concurs de Cartells!!

Veient la bona acollida de l'any passat la comissió de festes ha decidit repetir el concurs de cartells. Creiem que és una bona manera d'implicar a encara més gent a la nostra Festa Major. Per tant si sou artistes, dissenyadors o senzillament us agrada dibuixar, aquesta és la vostra oportunitat, la vostra obra es pot convertir en el cartell d'enguany, empaperant així tot el poble amb la vostra imatge. A més tindreu un sopar per a dues persones com a premi!!

A continuació us deixem les bases per participar:

Bases del 2n concurs del cartell de Festa Major de Sant Just Desvern:


1.- Objectiu del concurs
Realització del cartell de Festa Major de Sant Just Desvern de l’any 2014.

2.- Participants
La participació és oberta a tothom.

3.- Tema
Al cartell cal incloure-hi les frases següents: “Festa Major 2014”, “Sant Just Desvern”, “del 31 al 6 d’agost”, el logotip de l’Ajuntament i del Nucli (els logotips els podeu treure de la nostra web http://festessantjust.blogspot.com.es). El tema és lliure però hi ha d’haver algun motiu neutre blau i groc que faci referència a la picabaralla que caracteritza la nostra Festa Major.

4.- Format
Lliurament en suport rígid, mida DIN-A3
(És indispensable disposar d’una versió digitalitzada, en cas de ser el cartell guanyador es demanarà que s’entregui en format jpg o pdf i en mida DIN-A3, 300dpi de resolució i, a ser possible, vectoritzat).

5.- Presentació
Els cartells presentats no duran signatura i s’hauran d’entregar amb pseudònim en el dors. Hauran d’anar acompanyats d’un sobre tancat on consti únicament, ben visible, el pseudònim escollit. A l’interior del sobre s’adjuntarà el nom i cognoms del participant, l’adreça electrònica i el telèfon, juntament amb el pseudònim que permeti la identificació.

6.- Termini de lliurament
La data límit de lliurament és el dia 22 d’abril del 2014. L’entrega serà al Casal de Joves de Sant Just Desvern (Av. Indústria 34) en l’horari següent: de dilluns a dissabte de 16h a 21h o dimarts, dijous i divendres de 11h a 14h.
No s’acceptaran les obres presentades fora de termini.

7.- Veredicte
Es farà públic el 27 d’abril del 2014 a les xarxes socials, al Casal de Joves, a la Ràdio, a l’Ajuntament, a la pàgina web del Nucli i durant els actes de Sant Jordi a Can Ginestar. La persona guanyadora serà informada a través de correu electrònic i/o trucada telefònica. Els cartells no premiats es podran recollir al Casal de Joves de Sant Just Desvern.

8.- Premi
El cartell guanyador serà premiat amb el reconeixement del poble i amb un sopar per a dues persones a un establiment de Sant Just.

9.- Jurat
Estarà format pels components del Nucli i una persona de l’Ajuntament. Les persones que opten al premi no podran ser membres del jurat.
El jurat resoldrà qualsevol aspecte no previst en aquestes bases, les seves decisions seran inapel·lables i es reserva la possibilitat de declarar el concurs desert.

10.- Valors humans
No s’acceptaran cartells que puguin ferir la sensibilitat de cap col·lectiu.

11.- Drets de propietat intel·lectual i d’imatge
El cartell premiat quedarà en propietat i ús exclusiu del Nucli i de l’Ajuntament; l’autora o l’autor cedirà al Nucli i a l’Ajuntament el dret d’exhibició i de reproducció parcial o total amb les variacions necessàries per adequar-lo als diferents formats.

En cas d’ús de fotografies, les persones participants hauran de tenir l’autorització de la persona o persones a les quals realitzi la fotografia si es tracta d’un primer pla o en el cas que aquestes siguin fàcilment identificables. Aquest document haurà d’acreditar aquest consentiment a ser fotografiades.

El Nucli i l’Ajuntament no es faran responsables de les pèrdues o dels danys causats durant l’enviament de les obres.

No s’acceptaran cartells en què una part o tot el contingut sigui plagiat.


Aquí teniu els logos del Nucli en format png i psd:

Logo Nucli PNG

Logo Nucli PSD

i aquí l'enllaç per descarregar-vos el logo del ajuntament en diferents formats:

Logos Ajuntament


Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a nucli.santjust@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada